Hvad er Narkolepsi.dk

I referatet fra årets generalforsamling blev spørgsmålet om hvad http://www.Narkolepsi.dk var og formanden fremkom med en underlig "forklaring" om, at det var et "gammelt" medlem som havde denne hjemmeside og at den intet havde med Dansk Narkolepsi Forening at gøre!!!

Nej Kirsten Øllgård - mine sider intet at gøre med foreningen at gøre - mere!!! for du var ikke ærlig nok til, at fortælle sandheden!!! Nemlig, at jeg i sin tid sponserede både domænet, arbejdet, siderne samt prisen til den udbyder som hostede siderne (det som er budgeret til ca. 10000.-  for det kommende år)!!! og hvad var takken ?? at der blev pisset på mig så det gjorde noget !!!

Her er de originale sider som jeg lavede tilbage i 1998 og hvor det fremgår i al sin tydelighed hvordan jeg blev behandlet af bestyrelsen - og nu skal den nuværende bestyrelse ikke undskylde sig med, at de ikke var i bestyrelsen dengang for  Kirsten Øllgård havde ingen skrupler mht. at misbruge min e-mailkonti på Narkolepsi.dk uden mit vidende, frem til slutningen af 2003 og hvor jeg bl.a. fik den besked mht. genanvendelse af de sider som jeg har lavet og som jo i dag er genbrugt på DNF´s hjemmeside, men fik den besked, at noget af et af bestyrelsesmedlemmerne skulle overtage webmasterfunktionen!!

Læs døm selv om forening skal have en bestyrelse som opfører sig sådan overfor en sponsor/medlem som financerede ud af sin invalidepension!!

Klik på nedenstående link:

http://www.narkolepsi.dk/dnf


Skriv venligst i min Gæstebog så jeg kan se, at du har været her ;)

Retur til Artikeloversigt:click (2221 bytes)

s

GoDaddy.com $1.99 Domains
Støt vore sponsorer som muliggør dette websted
Copyright © Narkolepsi.dk Mogens Førby 1998 - 2016
 Home
 Artikler
 Dansk Narkolepsi Forening
 Diabetes
 Dr.Gordon Wildschiødtz
 Faldt i søvn bag rattet
 Film om Narkolepsi
 Gæstebog
 Hjertet
 Hvordan Narkolepsi opleves
 Interveiws
 Leve med Narkolepsi
 Links
 Udenlandske links
 Medicin
 Søvnapnø
 Årsagen fundet