En dårlig behandling af Dr. Poul Jennum

Direktionen for  Rigshospitalet

Kan det virkelig være rigtig at jeg ikke må have et ordentlig liv hvor min hverdag fungerer så optimalt som det er muligt med de sygdomme som jeg desværre lider af?

Det mener Professor Poul Jennum Rigshospitalet ikke - han vil skære 90% af medicin væk. Medicin som 5 hospitalsindlæggelser på Søvnlaboratoriet i Kiel under Proffessor Goeder, har ordineret og som jeg har fået gennem mere end 20år og som har fungeret optimalt.

Jeg blev i 1988 erklæret 75% invalid af Narkolepsi på Rigshospitalet og medicinen som det drejer sig om er Ritalin som jeg har fået 3X4 10mg 3 X daglig samt 2 X 54mg Concerta pr. dag og det fungerede fint, min hverdag fungerede fint.

I starten var det min alm. læge som udskrev recepter, men det ønskede han ikke at fortsætte med da han ikke havde den fornødne kendskab til Narkolepsi - man behøver vel ikke at være specialist i alle sygdomme for at skrive recepter, det mindste han kunne gøre var at sætte sig ind i min sygdom, så sjælden er nu engang heller ikke.

Det resulterede i at rigshospitalet kom ind i billedet - desværre .
I første omgang kom jeg i kontakt med en læge Rune Frandsen som satte mig til  at samtale med Professor Poul Jennum.

Vi blev enig om, min alder etc i betragtning at jeg bare skulle fortsætte med den dosering som jeg var vant til i Tyskland.

Men ikke så snart samtalen var slut lavede han doseringen og og havde reduceret den med 90% = 1X3 10mg pr. dag og efterfølgende påstod gentagne gange at det var det som vi havde aftalt, men det er direkte usandt for det var ikke hvad vi aftalte - hvorfor skulle jeg aftale at gå så langt ned i dosering - jeg kan simpelt hen ikke klare mig med denne dosering.

Han påstår noget om bivirkninger - hvis der havde været bivirkninger så var de nok kommet forlængst og desuden er jeg i en alder hvor jeg selv tager ansvar for evt. bivirkninger!

Jeg har skrevet følgende til ham:
Svar mig venligst på, hvorfor at du for enhver pris skal ødelægge min hverdag som fungerede perfekt indtil du blandede dig i min medicin? - det  handler om livskvalitet!!

Naturligvis har han ikke ønsket at svare!!

Jeg har nu kun en måde at få min medicin på og det er at flytte tilbage til Tyskland - kan det virkelig være rigtig??

Jeg har ikke bedt om, at få sygdommen, men derfor har jeg vel ret til at anstændig hverdag som alle andre.

Jeg håber at De kan/vil forstå min situation for som den er nu så klarer jeg den ikke for pga. alt dette har jeg fået en depression.

 

 
 Home
 Artikler
 Leve med Narkolepsi
 Faldt i søvn bag rattet
 Medicin
 Årsagen fundet
 Film om Narkolepsi
 Interveiws
 Gæstebog
 Links
 Dr.Gordon Wildschiødtz
 Diabetes - Hjerte
 Film om Narkolepsi
 Hvordan Narkolepsi opleves
 Søvnapnø
 Tilbage til Danmark
 Dansk Narkolepsi Forening
 Ubehagelig oplevelse med Rigshospitalet