Xyrem

Xyrem er et afde stærkeste sovemiddler og som er fremstillet til Narkolepsi da vi med Narkolepsi ikke må få almindelig sovemiddel.

Som det kan læses andetsted, så har jeg i mange år kun sovet en time eller to om natten og derefter vågne for så at stå op to - tre timer for så at gå i seng igen en time eller to - det var simpelt hen et helvede for nu at udtrykke det som det var.

Så det var simpelt hen revolution for mig, da jeg for 8 år siden fik Xyrem og at jeg nu kunne sove 3 - 4 timer sammenhængende for så igen at tage en ny dosis Xyrem og igen sove i 3 - 4 timer - det var jo næsten som at sove som alle normale mennesker som ikke havde narkolepsi.

Når jeg har taget Xyrem har jeg max 10 minutter til at komme i seng og er jeg ikke det så bliver "lyset" slukket uanset hvor jeg er og hvad jeg laver.

3 gange er jeg faldet i søvn mens jeg sad på toilettet og der sad jeg så i 3 timer - Meret (min samlever) kunne ikke vække mig uanset hvad hun forsøgte.

Da jeg vågnede havde jeg det fint og var udsovet for derefter gå ind i stuen for at se TV , for derefter tage en ny gang Xyrem!

Nu har vi en entre på 18 m og med badeværelset i den ene ende og fordøren/soveværelset i den anden.

Jeg havde taget min Xyrem - åbenbart for sent - for jeg kom lige nøjagtig 2 m. fra fordøren hvorefter "lyset" blev slukket og jeg falder om og banker hovedet ind i fordøren med en sådan kraft at malingen blev slået af døren, men på den anden side...

Jeg lå der i ca. 3 timer og var frisk og havde hverken hovedpine eller andet og gik derefter i seng og sov videre.

Jo, det er ikke altid kedeligt at være syg...;o)

Til orientering så koster 1 flaske Xyrem med 180ml 515 Euro (kr. 3862.-) og det er pr. uge... og jeg har ingen dårlig samvittighed over det for jeg har ikke bedt om at få sygdommen.

Jeg ved at mange Narkoleptikere i Danmark ikke har fået det til at fungere og er ophørt med at tage Xyrem fordi at de ikke har kunne få det til at fungere.

å dagen og kan så aftage hen imod aften.

 

  

Skriv venligst i min Gæstebog så jeg kan se, at du har været her ;)

 

Der er nummer   siden 1. februar 1999 Retur til toppen

 
 Home
 Artikler
 Dansk Narkolepsi Forening
 Diabetes
 Dr.Gordon Wildschiødtz
 Faldt i søvn bag rattet
 Film om Narkolepsi
 Gæstebog
 Hjertet
 Hvordan Narkolepsi opleves
 Interveiws
 Leve med Narkolepsi
 Links
 Udenlandske links
 Medicin
 Søvnapnø
 Årsagen fundet